Vad är FCC?

Futurum Creative Center är en ideell stiftelse som sedan år 2002 arbetar för att stimulera till företagande och ett entreprenöriellt förhållningssätt bland studenterna på Högskolan Kristianstad. Alla studenrande vid högskolan är välkomna till oss!

Genom att vägleda studenter som vill starta eget företag, eller som har kommit på innovativa idéer, fungerar FCC som ett bollplank och kontaktkatalysator från dag ett å du först kommer till oss med din idé. Idén kan vara väl genomtänkt eller i sin linda. Sedan finns vi med dig så länge du önskar och finner behov. Väglednin med FCC är kostnadsfritt och vi som arbetar här har tystnadsplikt, och sprider inte vidare någon information om din idé.

Så här går det till:

Har du en idé som du vill utveckla, eller bara är sugen på att starta företag, tveka inte att kontakta oss! Det enklaste är att du bokar en tid hos verksamhetsledaren Susanne Eriksson, men i finns vi på plats på kontoret i hus 21 rum 210 på HKR. Har tid så kan du också komma oanmäld.

Ett möte med FCC är helt förutsättningslöst och bygger på dina behov. Oavsett vilken idé du har, vad du studerar eller när dina studier ska avslutas kan du alltid kontakta FCC. Efter ett första möte har du presenterat dig själv, dina tankar och vi har kommit en bit på vägen. Därefter får du gärna boka fler tider för att få mer och vidare vägledning mot ditt mål.

Tveka inte att kontakta oss!

Futurum Creative Center - Sparbanken 1826 | Box 549, 291 25 Kristianstad | Tel: 044-138526 | E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.