Skarpt läge

Skarpt Läge är den klassiska case-tävlingen där studenter från högskolan stängs in under 24 timmar och arbetar intensivt med att lösa ett riktigt case. Casen är riktiga problem som företag och organisationer i nordöstra Skåne behöver hjälp att lösa. 


Nästa omgång av Skarpt Läge kommer gå av stapeln våren 2013!
För mer information gå in på http://www.skarptlage.nu 

vinnare skarplage 2012

2012 års vinnare av Skarpt Läge, som förutom erfarenheten och kontakter vann varsin Ipad är casegruppen Region Skåne! Grattis och bra kämpat säger vi till Halgan Ahmed, Anjé Galbe, Ida Hammar, Alfred Hjerpe, Rama Mohan och Mark Van Enckevort! Tillsammans tog de fram ett föreslag på hur och med vem Region Skåne ska arbeta för att främja den etniska mångfalden bland anställda inom Regionen.


Tack till alla duktiga och flitiga studenter, caseleverantörer, jurymedlemmar och resurspersoner som ställt upp och gjort Skarpt Läge 2012 till en bra och givande tävling!

Futurum Creative Center - Sparbanken 1826 | Box 549, 291 25 Kristianstad | Tel: 044-138526 | E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.